ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виступить перший вокаліст культової групи AC/DC

|

До Львова вперше з концертом завітає перший вокаліст культової групи AC/DC Дейв Еванс. Про це Львівському порталу повідомили організатори концерту.

24 жовтня на львівських рокерів чекає непересічна подія – у клубі-ресторані «THE GAS STATION» (вул. Джерельна, 20) відбудеться концерт легенди світового року Дейва Еванса – першого вокаліста культової австралійської групи AC/DC.

Знаменитий рок-музикант завітає до Львова в рамках свого туру містами України «UKRAINE TO ROCK AGAIN!». Початок концерту – о 20:00.

Вперше 61-річний Дейв Еванс виступав в Україні у травні цього року – в одному з київських байк-рок-клубів. Тоді рок-легенда дав лише один концерт – у столиці. Варто зазначити, що під час перебування у Києві Еванс, знаючи про трагічні події минулої зими, висловив побажання побувати на Майдані Незалежності.

І ось вже за кілька місяців екс-учасник AC/DC вирішив повернутися до нашої країни. Цього разу у його гастрольному графіку – три міста: Львів, Луцьк та Київ. У турі “UKRAINE TO ROCK AGAIN!» легендарному австралійцю Евансу акомпануватиме один з найкращих триб’ют-бендів на пострадянському просторі – київська команда D/C Train.

Фото організаторів заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *