ОСТАННІ НОВИНИ

У зону АТО вирушили даішники-добровольці (фото)

|

Сьогодні, п’ятнадцятеро добровольців з Державтоінспекції Львівщини вирушили на Схід держави. Правоохоронці місяць нестимуть службу у зоні проведення антитерористичної операції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.

Боронити цілісність країни зголосилися працівники ДАІ зі Львова та районів області. Серед добровольців – і керівники підрозділів, й інспектори дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції. Утім, об’єднує їх одне, – патріотизм та бажання відстояти єдність держави.

 

Проводжати хлопців прийшли їхні рідні, друзі та колеги.  

 

Перед виїздом із правоохоронцями спілкувалися перший заступник начальника Головного управління міліції Львівщини Сергій Вучкан та керівник Державтоінспекції області Олександр Хутняк.

Вони побажали хлопцям мужності, витримки та гідно виконати свої обов’язки із захисту держави, а найголовніше – берегти один одного й повернутися додому у такому ж складі.

До працівників ДАІ також звернувся батько одного з добровольців, Володимир Калагурський. Помітно хвилюючись, він побажав правоохоронцям Божої ласки і щоби Ангел-хоронитель оберігав їх щомиті. «Повертайтеся усі живі та здорові!», – наказав він хлопцям.

Близько десятої години ранку добровольці вирушили колоною на Схід держави.

 

Фото: управління ДАІ у Львівській області

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *