ОСТАННІ НОВИНИ

Симфонічний оркестр «Lords of the Sound» їде до Львова по третій аншлаг

|

Відомий в Україні симфонічний оркестр «Lords of the Sound» під керівництвом Віталія Саражинського знову виступить на сцені Львівського національного театру опери та балету ім. С. Крушельницької. 25 листопада він завітає до Львова з новою концертною програмою «Кінохіти-2», передає кореспондент Львівського порталу.

Це будуть треті гастролі цього оркестру в місті Лева від початку 2014 року. Два попередні виступи «Лордів звуку» зібрали два аншлаги. Відтак колектив вирішив завітати до Львова знову. Початок концерту – о 19:00.

Симфонічний оркестр «Lords of the Sound» багато гастролює містами України. Колектив, який складається з понад двох десятків професійних музикантів, у яке б місто не приїхав, із першого погляду закохує в себе публіку. «Лорди звуку» працюють у популярному жанрі кросовера – виконують світові шедеври сучасної музики у симфонічних аранжуваннях. Концерти оркестру під орудою Віталія Саражинського – це поєднання академічного звучання із експресією рок-музики.

У програмі, з якою колектив гастролює Україною, – виключно хіти, які стали справжніми перлинами світового кінематографу. У новій частині програми «Кінохіти-2» звучить музика, зокрема, із таких фільмів:  «Джанго звільнений», «Місія нездійсненна», «Шерлок Холмс»,  «Агент 007:  Координати Скайфолл», «П`ятий елемент», «Амелі», «Титанік», «Одного разу в Америці», «Маска», «Ідентифікація Борна», «Реквієм за Мрією»…

Правда, й цього разу не обійдеться без улюблених мільйонами саундтреків із «Зоряних воєн», «Володаря перснів», «Піратів Карибського моря», «Матриці», «Гаррі Поттера»…

 

Відео: Lords of the Sound

Фото: стоп-кадр з відео 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *