ОСТАННІ НОВИНИ

Автомайдан показав у якій розкоші живе Ярема (фото, відео)

|

Активісти Автомайдану у п’ятницю завітали до елітного помешкання Генерального прокурора України Віталія Яреми у містечку «Золоче». Про це на своїй сторінці у Facebook написав активіст Віталій Уманець, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Запускаємо коптер, щоб показати громадськості, як живе «чесний» міліціонеро-прокурор України. Містечко «Золоче» не з дешевих, будинки тут коштують мільйони доларів. Хто знайде цей маєток в декларації Яреми, тому буде подарунок від Автомайдану», – написав В.Уманець.

 

Він зазначив, що вимоги Автомайдану прості: покарати працівників ДАІ та суддів, які були причетні до репресій проти активістів під час Майдану, а не закривати їхні справи, як це зробив, на їхнє переконання, В.Ярема.

 

«Ну як вам земельна діляночка з будинками чесного міліціонеро-прокурора Віталія Яреми в елітному котеджному містечку «Золоче» з власним озером на території? Якщо глянути на карту зі супутника, то площа цього «шматочка» складає майже 10000м². Ціна за сотку тут досягає 15тис.$. Можете самі порахувати, скільки він віддав за цю землю. Лише за землю…

Можливо тому пан Ярема вважає закон про люстрацію «неконституційним»?, – написав активіст.

Фото, відео: Віталій Уманець 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *