ОСТАННІ НОВИНИ

Судитимуть працівника «Львівавтодору» за розтрату грошей, призначених на велодоріжку

|

Завершено розслідування за фактом розтрати бюджетних коштів, призначених для облаштування велосипедної інфраструктури у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Прокуратурою Львівської області скеровано до суду кримінальне провадження стосовно інженера ЛКП «Львівавтодор» та директора приватного підприємства, які обвинувачуються у зловживаннях та розтраті бюджетних коштів, виділених для будівельних робіт з облаштування велосипедних доріжок на вул. Липинського у Львові.

Встановлено, що згаданий підприємець вніс неправдиві відомості щодо обсягів, видів та вартості фактично виконаних ним робіт на цьому об’єкті.

Водночас, не перевіривши достовірність вказаних підрядником даних, інженер ЛКП підписав таку документацію.

Як наслідок, на рахунок вказаного приватного підприємства було безпідставно перераховано майже 150 тис. грн. за роботи, які насправді не виконувались.

Відтак, згаданий посадовець ЛКП «Львівавтодор» обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.367 КК України. Дії директора фірми кваліфіковано за ч.4 ст.191 та ч.2 ст.366 КК України.

Кримінальне провадження стосовно останніх розглядатиметься Шевченківським районним судом міста Львова.

Фото:maricha-naive.livejournal.com

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *