ОСТАННІ НОВИНИ

Прикордонника взяли на хабарництві на самому кордоні

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області спільно з військовою прокуратурою Західного регіону України викрили військовослужбовця прикордонної застави одного з прикордонних загонів у вимаганні та отриманні 400 доларів США. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Слідством встановлено, що військовослужбовець-прикордонник вимагав грошові за сприяння у безперешкодному перетині державного кордону України та переміщення товарів. А також пообіцяв не перешкоджати оформленню цих товарів та ввезенню їх на митну територію України.

Правоохоронці затримали військовослужбовця «на гарячому» на території одного з  міжнародних автомобільних пунктів пропуску під час отримання неправомірної вигоди у сумі 400 доларів США. 

За цим фактом прикордоннику військовою прокуратурою Західного регіону України повідомлено про підозру у кримінальному провадженні, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *