ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські дітлахи створюють для військових національні обереги

|

Маленькі львів’яни вирішили підтримати захисників України своєю творчістю. Протягом місяця вихованці дитячих клубів Львова створювали вироби з національною символікою: браслети, листівки та підвіски. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Сьогодні, 8 жовтня, на занятті в «Родинному клубі» (вул. Петлюри, 37) гуртківці робитимуть обереги-янголята, а вихованці клубу «Дорога» (вул. Кульпарківська, 160) – плестимуть браслети з синьо-жовтих стрічок.

Символіку для військових також сьогодні створюватимуть в клубі «Берегиня» (вул. Граб`янки, 13) й 9 жовтня в клубі «Дивосвіт» (вул. Наукова, 76; з 16.00 год.).

Наступного тижня всі вироби передадуть військовим на територію АТО.

«Діти дуже вдячні силовикам за те, що вони ціною свого життя захищають Україну та бажають їм швидше повернутися додому здоровими та неушкодженими. Щоб підняти бойовий дух українських воякам, наші вихованці вирішили створити для них символічні обереги своїми руками. До речі, це була ідея дітей – зробили браслетики, маленьких ангелят та підбадьорюючі листівки, які мають оберігати й захищати бійців», – розповіла педагог-організатор Дитячих клубів Залізничного району Юлія Літвін.

Загалом національну символіку й обереги створювали вихованці 23 гуртків дитячих клубів з усіх районів Львова.

Нагадуємо, дитячі клуби Львова – мережа осередків дозвілля, в яких працюють гуртки пізнавального, творчого й спортивного спрямування. Заняття в гуртках дитячих клубів Львова – безкоштовні.

Фото: прес-служба мерії Львова 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *