ОСТАННІ НОВИНИ

Терористам дали вказівку ігнорували «режим припинення вогню»

|

Протягом останньої доби в зоні бойових дій на Донбасі зафіксовано понад 50 обстрілів позицій українських військ з боку російсько-терористичних військ. Про це повідомив військовий експерт, керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

Після початку так званого «режиму припинення вогню», котрий діє з 18:00 вчорашнього дня, зафіксовано близько 10 обстрілів.

В Луганській області після 18:00 7 жовтня і до 9:00 8 жовтня зафіксовано 9 обстрілів (6 – в районі н.п. Трьохізбенка, 3 – н.п. Щастя). Обстріли проводились з 20:30 7 жовтня до 02:00 8 жовтня з мінометів та стрілецької зброї. За даними Д.Тимчука, терористичні групи, підконтрольні А. Мозговому, отримали наказ ігнорувати «режим припинення вогню» і продовжити наносити вогневі удари по позиціях українських військ і об’єктах громадського призначення.

В Донецькій області від вчорашнього вечора терористи провели один обстріл – о 5:00 8 жовтня зафіксовано артобстріл позицій українського війська в районі Красногоровки. В районі Дебальцево обстріли припинились із запізненням – з 19:00 вчорашнього вечора.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *