ОСТАННІ НОВИНИ

Ми хочемо перемоги без здачі територій - Ірина Сех

|

Народній депутатці України Ірині Сех не подобається особливий статус Донбасу та єдиним шляхом до миру і безпеки України вона вважає перемогу над окупантом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної організації ВО «Свобода».

«Мені не подобається, що влада пішла на переговори з терористами, зокрема було проголосовано закон про особливий статус Донбасу. Як можна помилувати військових злочинців і чому далі там вбивають і катують? Запитань багато, але сьогодні ми розуміємо одне – ні за тиждень, ні за місяць війна не закінчиться. Потрібно купувати теплий одяг для військових, краще їх озброювати» – заявила народний депутат.

Свободівка переконана, що миру не можна досягнути капітуляцією перед агресором, а єдиний шлях до миру і безпеки України – перемога над окупантом.

«Потрібна стовідсоткова мобілізація всіх ресурсів держави: економічних, дипломатичних та інформаційних. Наше військо зараз встає на ноги. 23 роки армію роздягали і роззували, але зараз я бачу становлення українських офіцерів, які переживають за кожного воїна, за державу» – розповіла Ірина Сех.

Фото: zik.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *