ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль оприлюдинив невтішну статистику вчорашньої доби на Луганщині

|

За добу від обстрілів терористів у Луганській області загинуло троє мирних мешканців і поранено 11 силовиків. Про це на своєму офіційному сайті повідомив голова Луганської облдержадміністрації Геннадій Москаль, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Губернатор Луганщини зазначає, що оперативна ситуація в Луганській області за минулу добу значно ускладнилася.

Так, 6 жовтня, о 10.10, 10.35 та 15.10 відбулися мінометні обстріли блокпосту Нацгвардії в районі Бахмутки, жертв немає.

З 17.50 по 19.50 бойовики обстріляли опорний пункт  92-ї бригади Збройних сил України біля села Весела Гора Слов’яносербського району. Поранені четверо українських бійців.

В районі ТЕС міста Щастя терористи обстріляли 24-й штурмовий батальйон ЗСУ. Троє бійців поранені, один тяжко.

У секторі “А” о 10.15 та 10.25 було здійснено обстріл двох блокпостів Нацгвардії з боку м.Кіровськ (територія, контрольована “ЛНР”). Жертв і поранених немає.

О 12.12 у Перевальському районі відбувся мінометний обстріл гірничо-піхотної бригади ЗСУ, з 12.10 по 12.35 — обстріл посту Нацгвардії біля села Катеринівка Попаснянського району, з 12.50 по 13.00 — обстріл з боку Первомайська (контрольований “ЛНР”) міста Золоте.

О 13.10 під час обстрілу системами “Град” міста Золоте біля власного будинку загинула 53-річна жінка.

У період з 12.15 по 17.00 терористи з боку Первомайська здійснили 20 пострілів із мінометів по розташуванню зведеного загону УМВС у Тернопільській області в м.Попасна.

У результаті поранено 5 співробітників міліції, в тому числі 4-х офіцерів та сержанта. Мінами знищена котельня дитячого садка, а також пошкоджені будівлі відділу ДАІ, вагоноремонтного заводу, магазину “Світанок” та три приватні будівлі.

Одна з мін потрапила на подвір’я приватного будинку. У результаті на місці загинули двоє місцевих мешканців — 78-річний батько і 45 річний син.

У Біловодському районі при проведенні сільськогосподарських робіт на полі вздовж кордону з Росією на міні підірвався трактор. Тракторист живий. Район очеплено, оскільки є підозри про інші мінування.

Фото: nikvesti.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *