ОСТАННІ НОВИНИ

Лікарів скандального перинатального центру тимчасово працевлаштують

|

Лікарів обласного клінічного перинатального центру тимчасово працевлаштують в Львівську обласну клінічну лікарню. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Для збереження професійної кваліфікації лікарів обласного перинатального центру, департамент охорони здоров’я ОДА вніс тимчасові зміни до штатного розпису Львівської обласної клінічної лікарні, – про це поінформував директор департаменту охорони здоров’я ОДА Богдан Чечотка під час зустрічі лікарями обласного клінічного перинатального центру.

За словами Богдана Чечотки, адміністрації ЛОКЛ надано дозвіл тимчасово працевлаштувати на 0,25 посади зовнішніми сумісниками 16 лікарів – акушер-гінекологів, 4 лікарів – неонатологів і 4 лікарів – анестезіологів з числа лікарів обласного клінічного перинатального центру.

«Лікарів перинатального центру, які відпрацювали шість місяців в ЛОКЛ, змінюватимуть інші працівники перинатального центру. Таке рішення було прийняте відкритим рейтинговим голосуванням присутніх на нараді лікарів обласного клінічного центру», – розповів директор департаменту охорони здоров’я ОДА.

Загалом у ЛОКЛ поетапно буде тимчасово працевлаштовано 30 лікарів акушер-гінекологів, 6 анестезіологів, 9 лікарів неонатологів. Найближчим часом також буде вирішено питання тимчасового працевлаштування в обласні медичні заклади лікарів інших спеціальностей.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *