ОСТАННІ НОВИНИ

Укрзалізниця судиться за незаконну передачу у приватну власність земельної ділянки

|

Матеріали по незаконній передачі у приватну власність земельної ділянки Укрзалізниці направлено до суду. Про це Львівському порталу повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Залізничний транспорт переживає стадію реформування. Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 червня 2014 року № 200 «Про утворення публічного акціонерного товариства «Українська залізниця» поставила завдання корінної зміни системи управління в галузі. Водночас проводиться інвентаризації та оцінка майна господарських товариств, які входили до складу Укрзалізниці.

Особлива увага приділяється земельним питанням так, як надійне функціонування транспортного комплексу не можливе без земельних ресурсів на яких розміщується та плануються до розміщення об’єкти інфраструктура залізничного транспорту.

У ході проведення заходів з оцінки майна та земельних ресурсів було виявлено порушення при виконанні службових обов’язків посадовою особою що потягнуло за собою незаконну передачу у приватну власність земельної ділянки залізниці площею 0,1785 га. Інтересам держави заподіяно матеріальну шкоду на загальну суму 556 тис. гривен.

Завдані державі збитки компенсовані. По даному факту відкрито кримінальне провадження. Досудове слідство завершено, матеріали кримінального провадження направлено до суду.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *