ОСТАННІ НОВИНИ

У Карпатах згорів дерев’яний готель сина Януковича

|

У селі Поляниця Яремчанської міськради, біля туркомплексу «Буковель», вночі згорів дерев’яний готель «Київська Русь», 24 людини евакуйовані. Про це Львівському порталу повідомили ДСНС в Івано-Франківській області. 

 

«О 03:42 в селі Поляниця Яремчанської міської ради поблизу туристичного комплексу «Буковель» виникла пожежа готельного комплексу «Київська Русь». З приміщення готельного комплексу було евакуйовані 24 людини. На щастя, ніхто не постраждав», – йдеться у повідомленні.

 

Відомо, що на момент прибуття рятувальників дерев’яну будівлю повністю охопив вогонь. Для гасіння пожежі воду довелось возити з гідранта, що за1,5 кмвід готелю. Близько 9 ранку пожежу вдалося повністю ліквідувати. Вогнеборці врятували лише котельню комплексу.

 

Відомо, що чотиризірковий готель «Київська Русь» був розрахований на 38 номерів, знаходиться біля витягу ТК «Буковель». Місцеві жителі стверджують, що це – один із найбільших готелів на «Буковелі», який звів Олександр Янукович. У новорічні свята стандартний номер тут коштував близько 2 тисяч гривень на добу з особи.

Фото: прес-центр ДСНСУ у Івано-Франківській області  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *