ОСТАННІ НОВИНИ

З Польщі додому повернулися діти бійців АТО

|

У суботу, 4 жовтня, чергова група дітей військовослужбовців Львівщини повернулися з відпочинку у Польщі. Втомлених та щасливих діте1 зустрічали родичі – повідомили Львівському порталу у прес-службі ІГО «Допомога Армії України».

«У багатьох бійців АТО є діти. І дуже добре, що піклуються і про них. Що вони крім школи і буднів побачили, як живуть у Європі. Ми вдячні людям, які організували таку поїздку”, – говорить батько дев`ятнадцятирічного Сергія пан Василь.

“Мені все дуже сподобалося. Організація – супер, на найвищому рівні! Ми грали американський футбол, їздили на екскурсії, знайомилися з польськими однолітками, трохи вчили польську, англійську… Одним словом усе просто чудово”, – не приховує емоцій Сергій.

За словами координатора ІГО “Допомога Армії України” Ігоря Стефанюка, 24 дітей бійців АТО, поранених «майданівців» та малозабезпечених сімей на 10 днів їздили в дитячий табір міста Кічице (Республіка Польща), де провели незабутні години з 16-ма однолітками з Польщі.

Нагадаємо, що попередня група дітей військовослужбовців Львівщини, а також переселенців з Криму, яких прихистила Галичина, нещодавно побували на відпочинку на польському півострові Ястарня.

Ця та попередні поїздки стали можливими завдяки піклуванню активістів ІГО «Допомога Армії України» та польського товариства «Покоління».

Фото: прес-служби ІГО «Допомога Армії України»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *