ОСТАННІ НОВИНИ

Росія проводить ротацію військ на Донбасі

|

На Донбасі відбувається ротація російських військ. За оцінками військового експерта, керівника групи «Інформаційний опір» Дмитра Тимчука, на сьогодні на території Донбасу перебуває близько трьох тисяч російських військовослужбовців, передає кореспондент Львівського порталу.

У район аеропорту в Донецьку прибула чергова партія російської бронетехніки (до 10 одиниць), яку передали військовослужбовці РФ місцевим бойовикам із зазначенням «берегти техніку». Також до 10 одиниць російської бронетехніки перекинуто в район н.п. Авдіівка.

«Спостерігається концентрація підрозділів регулярної армії РФ в районі Докучаєвськ-Новотроїцьк-Ольгинка і Новоазовськ-Комінтерново. Перекинуті сюди раніше підрозділи посилюються бронетехнікою й артилерією, йде приховане зосередження резервів на цих напрямках», – пише Д.Тимчук.

Зафіксовано прибуття в район н.п. Докучаевск конвою постачання – до 30 вантажних автомобілів.

Загони місцевих терористів, що діють в районі н.п. Донецьк, вимагають від керівництва «ДНР» і російського командування «зимову форму», погрожуючи розпочати «вилучення» теплого одягу у місцевого населення.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *