ОСТАННІ НОВИНИ

Нова Верховна Рада пропрацює недовго, якщо не продовжить люстрацію - Андрій Тягнибок

|

Головне завдання нової Верховної Ради продовжити люстраційні процеси, які започаткував сьогоднішній парламент, бо інакше нова Верховна Рада буде недовгою. Таку заяву зробив під час програми «Політична шахівниця» на ТРК «Львів» народний депутат Андрій Тягнибок . Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської обласної організації ВО «Свобода».

На думку свободівця, якщо новий парламент не продовжить люстрацію він піде геть. Бо від люстрації залежать і реформи.

«Якщо не відбудуться люстрації ми не зможемо добратися до економічних питань.  Вернімося в нинішній парламент – ніби є якась більшість, але  депутати, які є в коаліції, вони все таки є в меншості. Теперішню більшість було дообрано з тих, хто голосував за закони 16 січня. Це перефарбовані лиси. Ось наприклад свіжа інформація, що президент буде звільняти брата Литвина. Я як на найближчій сесії тепер голосуватиме група Литвина? А вона ж була складовою більшості,  яка була потрібна для прийняття  законів. І ми маємо відштовхуватися від того чи буде більшість в Раді проукраїнська, яка хоче будувати українську державу» – заявив Андрій Тягнибок. 

За словами А.Тягнибока сьогодні люди  вимагають від депутатів ВР не стільки вирішення меркантильних питань, скільки наведення порядку в державі загалом.

«Люди кажуть – ти там (у Верховній Раді) зроби порядок, тоді в нас і дороги з’являться і школи почнуть будуватися», – заявив А. Тягнибок.

Фото:www.volynnews.com 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *