ОСТАННІ НОВИНИ

Донецьк атакують з 5 ранку, сотні людей залишилися без житла

|

У Донецьку близько 5 ранку почалися залпи, які були чутні практично у всіх районах міста. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Донецької міськради

“Ніч на 4 жовтня в Донецьку пройшла відносно спокійно. Станом на 9:30 обстановка в Донецьку стабільно напружена. Віддалені звуки одиночних залпів з важких знарядь чути у Кіровському, Київському та Куйбишевському районах”, – йдеться у повідомленні.

У міськраді також зазначили, що за уточненими даними в результаті обстрілу 3 жовтня Київського району по вулиці Стратонавтів зруйновані житлові будинки №31, 49, 51, ​​60, 61, 110, 114, 131, а також повністю знищені 7 гаражів біля будинку №143 . Крім того, постраждав житловий будинок №16 по вулиці Айвазовського.

Крім того За минулу добу бойовики тричі штурмували позиції українських військовослужбовців в Донецькому аеропорту, Павлополі та Нікішиному. Про це повідомляє прес-центр АТО.

“Під вогневі нальоти потрапили блок пости, опорні та спостережні пункти в населених пунктах Дебальцево, Углегорськ, Чернухіно, Попасна, Щастя”, – зазначено у повідомленні.

Окрім того з реактивних систем залпового вогню БМ-21 Град непідконтрольні збройні бандформування обстріляли позиції українських військ поблизу Невельське, Новомихайлівка, Красногорівка.

Фото:podrobnosti.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *