ОСТАННІ НОВИНИ

Беркутівець, якого підозрюють у розстрілі 39 майданівців втік

|

Командир “Беркуту” Дмитро Садовник, підозрюваний у співучасті в масових вбивствах на Майдані, не повернувся додому о 23:00 напередодні і оголошений у розшук. Про це у своєму Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко, передає кореспондент Львівського порталу.

“Дружина Дмитра Садівника повідомила, що вранці (3 жовтня) він сказав їй що йде в поліклініку перевірити здоров`я і після цього він з нею не зв`язувався.  Якщо Вам що небудь відомо про його місцезнаходження, прохання зателефонувати 102 і повідомити про нього в чергову частину міліції”, – зазначив Геращенко.

Окрім того він зазначив: “Мені здається, що домашній арешт практикований зараз у тому числі за фінансові правопорушення провокує осіб, що  перебувають на домашньому арешті, втекти з-під арешту побоюючись тривалого терміну тюремного ув`язнення”.

Як відомо, Генпрокуратура підозрює Садовника і ще двох екс-співробітників “Беркута” в убивстві 39 активістів Євромайдану в січні-лютому поточного року.Підозрювані екс-співробітники “Беркута” Сергій Зінченко і Павло Аброськін утримуються під вартою, а Садовника суд 19 вересня відпустив під домашній арешт.

Фото:Facebook 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *