ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко у Львові вручив три ордени «За мужність»

|

Сьогодні, 3 жовтня, у Львові з робочим візитом перебуває Президент України Петро Порошенко. Президент відвідав Академію Сухопутних військ ЗСУ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, де звернувся з вітальним словом до курсантів та провів церемонію вручення державних нагород України. Окрім цього, президент відвідав Музей Академії Сухопутних Військ. Про це Львівському порталу інформує прес-служба ЛМР.

«Сьогодні Україна і ми з вами переживаємо найскладніший етап у житті нашої держави. Український народ, об’єднаний в єдину родину, захищає суверенітет, територіальну цілісність, незалежність, недоторканність кордонів нашої держави. Успіх кожної бойової операції залежить від вашої професійної підготовки, моральної стійкості, особистих патріотичних якостей, офіцерів, командирів, первинної ланки військового управління. За час ведення бойових дій 62 офіцери – випускники Академії – нагороджені високими державними нагородами. Один з них – старший лейтенант Євген Зеленський – удостоєний вищого звання Герой України – на жаль, посмертно. Я впевнений, що на таких прикладах мають виховуватись покоління. Наше першочергове завдання – відновлення могутності українського війська. Кожен громадянин України має почувати себе надійно і захищено від будь-яких посягань на його життя, права й свободи. Я впевнений, що львівські військовослужбовці, львівські військові частини сьогодні воюють зі славою. Я закликаю усіх вас заволодівати військовим ремеслом, віддано і щиро готувати себе до захисту нашої Вітчизни», – зазначив Петро Порошенко, Президент України.

Президент також зазначив, що необхідно негайно втілювати реформи.

Після виступу він вручив 3 державні нагороди – орден «За мужність» III ступеня. Такі відзнаки отримали: молодший сержант Вадим Машовець, старший сержант Володимир Сірків і старший солдат Андрій Шевчук.

Фото: Facebook 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *