ОСТАННІ НОВИНИ

Куди можна влаштуватись на роботу з дипломом викладача. Топ -10 вакансій

|

Останні кілька років на перший план виходить ідея безперервного навчання. До постійного удосконалення знань та навичок підштовхує і бурхливий розвиток технологій, і криза. Кожну першу неділю жовтня відзначають День працівника освіти. пропонує добірку найцікавіших вакансій для працівників цієї сфери.

Професія педагога в Україні, на жаль, не належить до переліку найбільш перспективних або високооплачуваних. Але усвідомлення суспільством необхідності постійно розвиватися і удосконалювати свої знання поступово набирає сили. Потреба в тих, хто може і хоче навчати, зростає. Тому крім вакансій для вчителів і вихователів з’являються пропозиції, пов’язані з навчанням дорослих. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна

Репетиторський центр «ЛОГОС» шукає Викладача дошкільної підготовки для виконання дуже складної, але в той же час вдячної роботи. Потрібні комунікабельні й освічені співробітники, які хочуть працювати в команді. Досвід роботи необов’язковий, а ось прагнення до постійного зростання і розвитку сприймається схвально. Окрім зарплати розміром 3 000 — 4 000 грн., успішний пошукач може розраховувати на офіційне оформлення, гнучкий графік роботи і навчання за рахунок компанії.

Для досвідчених педагогів відкрита вакансія Викладача у приватний дитячий садок. Центр раннього розвитку шукає співробітника з вищою освітою і досвідом роботи мінімум 1 рік. Основні вимоги: робота з дітьми від 2 до 6 років; знання методик розвитку, підготовки до школи; складання програм і планів роботи. У відповідальних, пунктуальних пошукачів із активною життєвою позицією шанси на працевлаштування вищі. Центр пропонує зарплату розміром 3 000 грн., але вона може бути й більшою залежно від професійних навичок і досвіду кандидата. Також передбачені премії. Додатковими бонусами можна вважати можливість працювати півдня й невеликі групи до 12 дітей.

Спеціалісти з природничою освітою можуть спробувати себе в ролі Викладача біології і хімії. Окрім стандартних обов’язків учителя, таких як розробка навчальних матеріалів і проведення уроків, успішному кандидату доведеться опанувати авторську методику викладання, а також брати учать у заходах центру (дитячі свята, тематичні уроки, дні відкритих дверей). Пропонована зарплата — 2 500 — 4 000 грн. Є можливість навчання для співробітників без досвіду. Також роботодавець пропонує роботу в дружному колективі й можливість втілювати власні творчі ідеї.

Мовна школа, що працює за авторською методикою Дениса Рунова, запрошує до співпраці Учителя англійської мови. Вимоги до пошукачів досить високі: досконале володіння англійською мовою; комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість; не менше 3 років досвіду роботи викладачем англійської мови; уміння й бажання викладати. Проте приємним доповненням до зарплати розміром від 3 500 грн. стануть безкоштовні бізнес-тренінги для співробітників школи, цікава творча робота, а також професійне і кар’єрне зростання.

Бажаючим викладати англійську для найменших відкрита вакансія Викладача англійської мови в дитячому клубі «Еврика». Претендент на посаду повинен мати вищу педагогічну або лінгвістичну освіту, досвід роботи з дітьми, володіти грамотною англійською мовою і правильною вимовою. Також перевагою для кандидата буде знання французької або німецької мови. Компанія пропонує зарплату від 1 000 до 7 000 грн. Співробітник буде мати можливість кар’єрного зростання, систематичного навчання за рахунок компанії та спілкування з цікавими колегами.

Розвиток Інтернет-технологій не оминув і сферу освіти. Футурологи прогнозують, що через кілька десятиліть необхідності у звичайних класах не буде. Уже сьогодні багато університетів зі світовим ім’ям пропонують слухачам онлайн-курси, а чимало викладачів консультують своїх студентів через Skype або e-mail.

Онлайн-школа «Інглекс» шукає Викладача англійської мови, який зможе вести уроки з допомогою Всесвітньої павутини. Таким чином, співробітник отримає низку переваг. По-перше, викладач зможе працювати в себе вдома, не витрачаючи часу й грошей на дорогу. По-друге, студентами є мотивовані дорослі люди. Крім цього, співробітнику школа надасть сучасні навчальні матеріали, а також безкоштовне навчання у методиста і консультації щодо всіх питань, котрі виникають у процесі роботи. Компанія може забезпечити стабільним і високим навантаженням (від 15 годин на тиждень і вище). Проте й співробітники повинні відповідати високим вимогам. Серед іншого, кандидат повинен мати досвід викладацької роботи (на курсах або репетитором) від 3-х років; диплом викладача англійської мови та рівень англійської мови Advanced/Proficiency. Також бажаний досвід проживання в англомовних країнах, наявність міжнародних сертифікатів. Зрозуміло, специфіка передбачає можливість постійного доступу в Інтернет, володіння гарнітурою і Web-камерою. При достатньому навантаженні заробіток може складати від 6 000 руб.

Інколи навчання пов’язане з навичками, які не стосуються роботи, але потрібні в повсякденному житті. Або просто в людини виникає бажання навчитися чомусь новому. А попит, як відомо, породжує пропозицію.

Школа гітари «Serenada» готова бачити в себе в штаті Викладача класичної гітари з досвідом роботи від 1-го року. Все, що потрібно пошукачу, — профільна вища/середня освіта й такі якості, як відповідальність і комунікабельність. Додатковим плюсом буде вміння грати й викладати гру на електрогітарі. Школа пропонує зручний графік і зарплату в розмірі від 2 500 грн.

Якщо ви завзятий автомобіліст, отримуєте задоволення від водіння й готові поділитися своїм досвідом, то на вас чекають у школі водійської майстерності «REGA» на посаді Автоінструктора. Досвід роботи інструктором необов’язковий, а ось стаж водіння автомобіля повинен бути від 5 років. Окрім цього, претенденту на заміщення вакансії знадобиться вища освіта, водійське посвідчення категорії А і В. Також він повинен добре знати Правила дорожнього руху. Бажаною умовою є наявність власного автомобіля. Школа гарантує зарплату від 4 000 грн., можливість працювати повний або неповний робочий день, тримісячне стажування і комфортні умови праці.

Головною цінністю в інформаційному суспільстві є знання. Розуміючи це, багато компаній сьогодні роблять ставку на навчання й підвищення кваліфікації персоналу. Для цього запрошують тренерів особистісного зростання або бізнес-тренерів. Наприклад, агенція «Кар’єра» оголошує конкурс на вакансію Тренера у відділ продажу і маркетингу. Основні вимоги до претендентів на посаду: педагогічна освіта; досвід роботи тренером від 3-х років; досвід розробки, впровадження і підтримки дистанційного навчання (вебінари, інтерактивні курси, скап-конференції); англійська на рівні Advanced. Також співробітник повинен мати творчий підхід до завдань і навички публічних виступів. До обов’язків буде входити: проведення відкритих тренінгів, презентацій, конференцій у Києві та регіонах; підготовка навчальних статей у друковані видання компанії; підтримка і просування проектів онлайн-освіти. Для працівника з таким запасом знань і досвіду передбачені гідна зарплата в розмірі 8 000-11 000 грн., соц. пакет і робоче місце в центрі міста.

Міжнародна академія бізнесу й інформаційних технологій радо зустріне в своїй команді Викладача організації страхового бізнесу з досвідом роботи від 6 років. Вимоги до кандидатів досить високі, а саме: наявність практичного досвіду роботи в сфері страхування на позиції топ-менеджера; наявність ученого ступеню (ступінь МВА дає перевагу); а також наявність досвіду викладацької діяльності в бізнес-школах. Але й зарплата відповідає вимогам — 1 000 USD.

Дані були отримані в результаті аналізу бази даних вакансій і резюме Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна в жовтні 2014 року.

Фото: zakarpattya.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *