ОСТАННІ НОВИНИ

«Магнус» знову «мінували»

|

2 жовтня о 16.36 невідома особа на телефон адміністрації ТЦ «Магнус» (м. Львів, вул. Шпитальна, 1, Шевченківський район) повідомила про замінування будівлі торгового центру. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „ Планом дій …” у складі 40 осіб та 11 од. техніки. Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Із торгового центру виведено на безпечну відстань близько 470 осіб (350 відвідувачів та 120 персоналу).

Спеціалістами вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території. О 18.15 пошукові роботи завершено – вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи з затримання особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *