ОСТАННІ НОВИНИ

Інформаційно-практичний центр безпеки міста випустив перших випускників

|

З 12 вересня в Інформаційно-практичному центрі безпеки міста, що знаходиться в наметі на площі Ринок пройшли навчання та отримали інформаційні консультації 1800 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

За словами працівників Центру, 350 людей отримали військову підготовку, 500 – навчились надавати домедичну допомогу, 300 осіб освоїли основи елементів самозахисту, 150 пройшли психологічні тренінги, а також близько 500 осіб отримали інформаційні консультації з основ цивільного захисту та основ безпеки життєдіяльності. Усі навчання є безкоштовними.

«Середня відвідуваність Центру в день становить 150 осіб. В більшості мешканці звертаються за інформацією щодо можливості відвідування тих чи інших навчань», – розповіла Оксана Крутій, в.о. начальника управління внутрішньої політики ЛМР.

Нагадаємо, Інформаційно-практичний центр безпеки міста працює щодня з 10:00 до 20:30 год у наметі на площі Ринок. Кожен охочий може отримати інформацію із таких напрямків: екстрена медицина; основи самозахисту; основи військової справи; цивільна оборона.

Про тренінги та лекції можна дізнатися безпосередньо у Інформаційно-практичному центрі безпеки міста. Усі заходи є безкоштовними.

Теоретичний і практичний курси екстреної медицини, надання першої медичної допомоги здійснюються разом із Центром медицини катастроф, Мальтійською службою та Червоним хрестом.

Практичний курс військової підготовки можна пройти на базі Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного. У четвер та п’ятницю проводяться 4-годинні теоретичні курси, а в суботу – практичні заняття на полігоні.

Тренінги та інструктаж з основ самозахисту проводять представники спортивних організацій, федерацій, шкіл.

Участь у заходах – лише за попередньою реєстрацією. Зареєструватись на практичні та теоретичні заняття можна в Центрі на рецепції.

Довідка

Адреса Центру: площа Ринок, 1, тел.: (032) 297-55-51, 297-55-52; мail: [email protected], сайт http://safe-city.com.ua/.

Фото: www.gazeta.lviv.ua

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *