ОСТАННІ НОВИНИ

Які міста на сході України й надалі обстрілюють терористи (мапа)

|

Ситуація на території Луганської та Донецької областей залишається складною, що обумовлено систематичним порушенням терористами досягнутих домовленостей про припинення вогню. Зафіксовано неодноразові обстріли та штурми позицій українських військових, а також обстріли житлових кварталів. Про це повідомили в інформаційно-аналітичному центрі РНБО, передає кореспондент Львівського порталу.

Епіцентром бойових дій залишається донецький аеропорт. Після двох обстрілів з танків та “Градів”, бойовики протягом вчорашнього дня чотири рази штурмували аеропорт. Наші військові героїчно тримали оборону, усі напади було відбито з великими втратами з боку терористів. Сьогодні о шостій ранку штурм аеропорту поновився. Зараз триває бій.

Також терористи неодноразово обстрілювали з артилерії, мінометів та стрілецької зброї позиції сил АТО в районі населених пунктів Рідкодуб, Нікішине, Тоненьке,  двічі обстріляли Авдіївку.

На блокпосту, що розміщується поблизу західної околиці н.п. Міус військовий наряд підірвався на розтяжці з гранати РГД-5. Від вибуху один військовослужбовець загинув.

Загалом за минулу добу один український військовий загинув, 18 – поранено.

 


 Інфографіка РНБО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *