ОСТАННІ НОВИНИ

Сотник батальйону імені Кульчицького змагатиметься за депутатський мандат у 119 окрузі

|

На 119 окрузі балотується Михайло Бондар – сотник 10-ї сокальської Сотні Самооборони Майдану. Михайло – командир відділення першого батальойну  оперативного призначення Національної Гвардії України імені Кульчицького. Чоловік нещодавно повернувся із зони АТО, там був поранений. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партії «Народний фронт».

«Бажання творити і захищати державу – це те, через що я іду в політику. Я не паркетний командир, я був під кулями, дивлячись в очі смерті. Я даю слово солдата, що буду служити народу і захищати людей і свою країну, і я готовий в будь-який час повернутися на передову до своїх хлопців. Але  саме мої побратими «благословили» мене на цю дорогу до парламенту, щоб я захищав наші права на вищому, державному рівні», – заявив кандидат в нардепи.

Комендант Самооборони Майдану в Києві Андрій Парубій розповів, що М.Бондар воював під Дебальцевим.

«Михайло Бондар – це людина, яка продемонструвала вміння захищати державу, тому він має бути в парламенті. Михайло приїхав з-під Дебальцевого, він був на передовій, завдяки таким, як він, наша армія почала воювати», – зазначив А.Парубій.
 

Довідка про кандидата:

Бондар Михайло Леонтійович народився 17.11.1973р. в с. Бодячів Сокальського р-ну. Львівської обл. У 1989р. закінчив неповну середню школу при зразковій поведінці і добрій старанності до навчання.

З 1989р. по 1992р. навчався в Белзькому професійно – технічному училищі №13 Львівської обл. за професією монтажник внутрішніх санітарно-технічних систем і обладнання, електрозварювальник.

З 1992р. по 1994р. Строкова служба в Збройних Силах України.

З 1997р. по 2006р. навчався у Львівському національному університеті імені І. Франка за спеціальністю фінанси, економіка і підприємництво.

З 1997р. по 1998р. працював на посаді бухгалтера централізованої бухгалтерії Жвирківської селищної ради Сокальського р-ну Львівської обл.

1997р. одружився з Бондар Ольгою Зіновіївною.

З січня 1998р. по березень 1998р. працював бухгалтером у Сокальському районному вузлі електрозвя’зку Львівського ОДПЕЗ «Львівтелеком».

З лютого 1999р. по грудень 1999р. працював на посаді провідного фахівця Сокальської дільниці Львівської філії ДК «ТД «Газ України».

З лютого 2006р. по квітень 2006р. був призначений заступником голови дільничної виборчої комісії № 24 ТВО №118 у Сокальському районі.

З серпня 2006р. по червень 2014р. Фізична особа – підприємець.

З листопада 2013р. під час Революції Гідності був Сотником 10 Сокальської Сотні Самооборони Майдану. 10 Сотня забезпечувала безпеку Будинку Профспілок, де був розташований Штаб Самооборони Майдану та Штаб Національного Спротиву. Разом з 3 Сотнею 10 Сотня утримувала 3 барикаду на Михайлівській вулиці, патрулювала барикаду на вулиці Грушевського. 18 лютого 2014р. рубіж 10-ї сотні був коло Будинку Офіцерів та Маріїнського парку.

19-20 лютого обороняв Майдан. Після перемоги на Майдані пішов добровольцем в Національну Гвардію України. 01.07.2014р. отримав осколочне поранення біля м. Слов’янськом. Брав  участь у бойових діях в зоні АТО біля Дебальцевого і займав посаду зам. ком. Зводу, командир відділення 1 Батальйону Оперативного Призначення Національної Гвардії України імені Кульчицького. Виховує двох синів.

 

Нагадаємо, лідери партії «Народний фронт» вчора, 1 жовтня, у Львові представили команду кандидатів у народні депутати у мажоритарних округах Львівщини. З цією метою до Львова прибули: Андрій Парубій, Тетяна Чорновол та Лілія Гриневич.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *