ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові через Лігу Чемпіонів транспорт курсуватиме до першої ночі

|

Сьогодні о 21.45 год. на стадіоні «Арена Львів» в рамках проведення Ліги Чемпіонів УЄФА відбудеться футбольний матч між футбольними командами «Шахтар» (Україна) та «Порту» (Португалія). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Для комфортного доїзду вболівальників на стадіон, курсуватимуть додаткові автобуси, а транспорт, який курсує до автовокзалу та ТЦ «Кінг Крос», буде посилений додатковими транспортними одиницями та працюватиме до 01:00 год. Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, для комфорту вболівальників, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. До початку матчу шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до вул.Вернадського з 18:30 год. На довіз працюватимуть по 6 великих автобусів.

Після закінчення матчу на вивіз працюватиме по 10 автобусів: до кінотеатру ім. О. Довженка вони відправлятимуться з перехрестя 8-ма дорога – вул.Вернадського, а до пл.Петрушевича – з перехрестя вул.Стрийська – вул.Сокільницька.

До початку матчу автобусні та тролейбусні маршрути курсуватимуть у звичному режимі. «Тролейбусні маршрути №3, 20 та 25 у вечірній час будуть посилені трьома машинами на кожен маршрут для вивезення вболівальників. Автобусні маршрути №3А, 10, 25 та 40 також у вечірній час будуть посилені на 3 – 4 машини на кожен маршрут», – сказав Віктор Щир. Весь транспорт працюватиме до 01:00 год. ночі.

Фото:prosport.tsn.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *