ОСТАННІ НОВИНИ

Мостиські прикордонники поїхали захищати кордони Донбасу (фото)

|

Чергова оперативно-бойова прикордонна комендатура західного кордону поїхала виконувати завдання на східній ділянці кордону, де відбуваються бойові дії. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

 

Так, 26 вересня, в управлінні Мостиського прикордонного загону персонал, родичі та близькі військовослужбовців провели урочисті заходи з нагоди відправки бойових побратимів на складний східний кордон.

 

У серпні цього року, з числа військовослужбовців, призваних за мобілізацією та добровольців було створено окрему бойову прикордонну комендатуру «Скеля» Мостиського прикордонного загону. Керівні посади комендатури укомплектовано штатними офіцерами, які мають досвід роботи з персоналом та служби на кордоні. Персонал комендатури забезпечений необхідним майном, у тому числі зимовими речами, озброєнням та технікою.

Особливий акцент було зроблено на бойову підготовку – проведено комплекс занять та практичних стрільб, із залученням інструкторів з досвідом виконання завдань в зоні АТО. Не стали байдужими до підготовчих заходів посадові особи району, громадські та волонтерські організації. Від районного осередку ВО «Свобода» прикордонники отримали речове майно, мер міста Мостиська сприяв виділенню коштів для купівлі необхідного інженерного майна, допомогу в закупівлі тактичного та спеціального екіпірування надали ветеранська організація, окремі громадяни та волонтерські рухи міст Львова та Мостиська.

Окремі слова вдячності видатному українському фотомайстру та президенту видавничого підприємства «Світло й Тінь» Василю Пилип’юку, який теж долучився до підготовки та забезпечення прикордонників та надав у похідну бібліотеку комендатури свої чудові фотоальбоми та путівники.

Керівництво та персонал прикордонного загону висловлює щирі слова вдячності за допомогу у забезпеченні комендатури громадським активістам керівникам органів місцевого самоврядування, політичних та громадських організацій. 

Фото: прес-служба Мостиського прикордонного загону  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *