ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах підприємець привласнив земельні ділянки, вартістю 1 млн грн.

|

Працівники міліції оголосили про підозру зловмисникові за привласнення земельної ділянки площею1200 гектарів. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області викрили директора одного з ТзОВ Бродівського району, який незаконно привласнив земельні ділянки загальною площею майже 1200 гектарів.

Під час проведення досудового розслідування правоохоронці встановили,що зловмисник привласнив 284 земельних ділянок на території двох сільських рад Бродівського району, Тим самим, він заподіяв збитків законним власникам на суму майже 1 мільйон гривень.

Директору ТзОВ оголошено про підозру за вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.197-1 (самовільне зайняття земельної ділянки та самовільне будівництво) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до трьохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *