ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські сироти розпочнуть матч Ліги чемпіонів

|

Завтра, 30 вересня, на матчі Ліги чемпіонів «Шахтар» – «Порту» діти-сироти винесуть полотно з емблемою турніру. З такою ініціативою виступила місія «Центр Опіки Сиріт». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Вихованці Винниківського інтернату та діти з Навчально-реабілітаційного центру «Мрія» стануть учасниками традиційного початку футбольного поєдинку під час виконання гімну цього турніру.

Нагадаємо, що матч розпочнеться на стадіоні «Арена Львів» о 21:45 год.

Як повідомили в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР, на час проведення матчу, графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 01.00 год. Для комфорту вболівальників, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. До початку матчу шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу з 18:30 год. до 21:30 год. Після завершення матчу з 23:30 год. до 01:00 год. ночі автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка. Вартість проїзду 3 гривні.

Фото: televidenie.net.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *