ОСТАННІ НОВИНИ

Російсько-терористичні війська продовжують вбивати українців

|

У зоні бойових дій на Донбасі російсько-терористичні війська продовжують активні обстріли позицій українських військ. За добу зафіксовано 72 випадки обстрілів. Вогонь ведеться в основному з мінометів (27 обстрілів) і ствольної артилерії (16 обстрілів), противник продовжує активно використовувати ракетні системи залпового вогню (6 обстрілів). Є загиблі серед мирного населення.  Про це на своїй сторінці у facebook написав координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає Львівський портал.

Найбільш складна ситуація відзначається в районі Донецка, Мар`їнки, Трудівського, Красногорівки, Пісків, Чорнухино, Попасни, Дебальцево, Нікішино, Малоорлівки, Гранітного, Щастя, Сміливового, Станиці Луганська, Маріуполя.

В районі населеного пункті Сміливе скоєно напад на колону українських військ, напад було відбито. Пізніше в цьому районі скоєно напад із застосуванням вогнепальної зброї на автомобіль штабу АТО.

Тривають обстріли бойовиками цивільних об`єктів. За попередніми даними, протягом минулої доби загинуло двоє і поранено троє мирних жителя.

В районі Дебальцево група бойовиків намагалася захопити з застосуванням вогнепальної зброї підстанцію системи електропостачання. Напад було відбито.

В районі Ольгинка – Гранітне українськими військами закінчено формування лінії оборони, здатної забезпечити оборону напрямки на Волноваху, хоча в даному районі (н.п.Новотроїцке, Гранітне) продовжує відзначатися активність ДРГ противника і обстріли позицій українських військ.

На приморському напрямку (в районі Маріуполя) відзначаються активні рейдові і розвідувальні дії підрозділів російсько-терористичних військ. Обстріляні з ствольної артилерії і мінометів блок-пости і опорні пункти українських військ в районі Маріуполя, Сартана, Лебединське.

В Стаханові бойовики почали проводити обшуки в місцевих школах. Знищується вся українська символіка. Керівництво терористів обіцяє, що буде вилучена вся українська навчальна література, а замість неї будуть завезені російські підручники.

Фото: lenta-ua.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *