ОСТАННІ НОВИНИ

До Грузії на оздоровлення вирушила група дітей Героїв Майдану та АТО

|

З міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) у межах українсько-грузинської ініціятиви «Підтримка друзів» на оздоровлення до Грузії вирушила перша група українських дітей. 45 діток, чиї батьки є героями Майдану або війни на Сході України, відправилися на оздоровлення та відпочинок у Коболеті, що неподалік Батумі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Всеукраїнського об’єднання «Свобода».

Транспортні витрати на доправлення дітей до Києва та переліт до Грузії, сума яких перевищила 150 тисяч грн, взяло на себе Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

За словами голови ВО «Свобода»  Олега Тягнибока, у Грузії радо відгукнулися на ініціативу «Свободи» щодо оздоровлення та реабілітації дітей героїв Майдану та учасників АТО.

«Для нас важливо, що грузини підтримують Україну в боротьбі з зовнішнім ворогом. Наші друзі у Грузії радо погодилися на нашу пропозицію, адже вони вже були у ситуації, в якій нині перебуває Україна, – у нас спільний ворог, один агресор – окупантська Росія. Грузинська сторона взяла на себе розміщення, харчування та реабілітацію дітей. «Свобода» ж забезпечує усю організацію відправлення та транспортні витрати. Сьогодні ця ініціатива тільки розпочинає діяти і буде довготривалою. Загалом у межах заходу «Підтримка друзів» у Грузії оздоровляться 300 дітей, чиї батьки є учасниками антитерористичної операції на Сході України або ж загинули на Майдані», – наголосив Олег Тягнибок. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *