ОСТАННІ НОВИНИ

Шанувальників Усика возитимуть на «Арену Львів» шатл-баси

|

4 жовтня о 19.00 год. на стадіоні «Арена Львів» відбудеться вечір боксу. В цей день перший титульний поєдинок у своїй професійній кар’єрі проведе Олександр Усик. Протистояти олімпійському чемпіону буде Інтернаціональний чемпіон WBF, чемпіон Південної Африки Деніел Брюер. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Головним призом бою є пояс Інтерконтинентального чемпіона WBO. Другим головним поєдинком вечора стане прощальний бій екс-чемпіона світу Андрія Котельника. Як повідомили в управлінні молоді, сім’ї та спорту ЛМР, у день поєдинку на стадіон будуть курсувати шатл-баси.

На час проведення боксу, графік роботи громадського транспорту (а саме: маршрутні таксі № 3А; 10; 25; 40 та тролейбуси № 3; 20; 25) буде продовжено до 01.00 год. Проте, для комфорту мешканців та гостей міста, до стадіону будуть курсувати шатл-баси. Шатл-баси курсуватимуть з площі Є. Петрушевича та від кінотеатру ім. О. Довженка до Автовокзалу. Після закінчення поєдинків автобусами можна буде дістатись від Автовокзалу до площі Є. Петрушевича та до кінотеатру ім. О. Довженка. Оплата проїзду становитиме 3 гривні.

Фото : vinnikiplus.in.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *