ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині впіймали вбивцю-ґвалтівника

|

На Львівщині чоловік побив до смерті та зґвалтував 56-річну жінку. Вбивцю-ґвалтівника затримали за добу після виявлення тіла жертви. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

24 вересня у Яворівський райвідділ міліції, надійшло повідомлення від громадянина, який повідомив, що на узбіччі дороги в одному з дачних кооперативів району виявлено мертву жінку.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила тіло жінки зі слідами побиття.

«Складність полягала в тому, що ми не змогли відразу встановити особу жінки так, бо вона була не місцевою і ніхто з мешканців кооперативу її раніше не бачив», – розповів начальник управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області Микола Гладюк.

Невдовзі працівники міліції встановили, що 22 вересня у одному з будинків дачного кооперативу жителька Львівщини, тіло якої було знайдено на узбіччі дороги, розпивала спиртні напої з 56-річним мешканцем Городоцького району. Чоловік запропонував жінці вступити з ним у статеві зносини, проте вона відмовилась. Захмелілий чоловік почав бити її руками, а після того взяв металевий гак і наніс ним два удари по голові. Після побиття нелюд вступив з жінкою у статеві зносини.

«Тієї ж ночі зловмисник виявив, що жінка мертва. Щоб приховати сліди злочину, він виніс її тіло з будинку і викинув його на узбіччя дороги», – повідомив Микола Гладюк.

Експерти виявили на тілі померлої багаточисельні тілесні ушкодження. Причиною смерті стали ушкодження голови.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу для зловмисника. Проводяться слідчі дії.

Фото: RedTram

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *