ОСТАННІ НОВИНИ

ЦВК зареєструвала 51-го кандидата-мажоритарника від Львівщини

|

Центральна виборча комісія станом на 24 вересня зареєструвала 51-го кандидата в народні депутати в одномандатних виборчих округах у Львівській області. Як передає кореспондент Львівського порталу, більшість претендентів на крісло нардепа є самовисуванцями.   

Зокрема, у Львівській області на сьогодні із зареєстрованих кандидатів представниками політичних партій є лише 20 осіб, 31 кандидат зареєструвався, як самовисуванець.

Загалом станом на 24 вересня по Україні в одномандатних виборчих округах зареєстровано 1 187 кандидатів у народні депутати. З них висунутих шляхом самовисування – 706, партіями – 481.

Окрім цього, ЦВК зареєструвала 1 302 кандидатів у народні депутати України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі. З них: 222 – включені до виборчого списку політичної партії “НАРОДНИЙ ФРОНТ”, 215 – до списку ВО “Батьківщина”, 205 – по списку Комуністичної партії України, 200 – партії Сергія Тігіпка “Сильна Україна”, 173 – партії “5.10”, 146 – партії “Громадянська позиція (Анатолій Гриценко)”, 90– включені до виборчого списку партії “ВІДРОДЖЕННЯ”, 34 –політичної партії Громадянський рух України, 17 – включені до виборчого списку “Інтернет партії України”.

Нагадаємо, Львівський портал започаткував проект «Мажоритарка-2014», у рамках якого наші журналісти знайомлять читачів з кандидатами в народні депутати від Львівщини. Уже вийшли публікації про претендентів у нардепи 115-му та 116-му виборчих округах.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *