ОСТАННІ НОВИНИ

Міграційна служба розробила нові довідки для кримчан

|

Державна міграційна служба України розробила проект наказу МВС України, яким буде затверджено порядок видачі довідки про місце перебування кримчан, а також зразки самої довідки та письмової заяви про її отримання. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДМС України.

Передбачається, що довідка буде видаватися громадянам, зареєстрованим на території Криму, у день звернення та на підставі паспорта громадянина України або іншого документа, до якого вносяться відомості про місце проживання і письмової заяви.

У довідці зазначатиметься адреса, за якою громадянину може бути вручена офіційна кореспонденція. При цьому відомості (відмітка) про місце перебування такої особи вноситися до її паспорта не будуть.

Наразі проект наказу подано на підпис Міністру внутрішніх справ України. Після затвердження наказ в установлений строк буде направлено на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України. Видавати довідки міграційна служба зможе лише після офіційного опублікування зареєстрованого в установленому порядку наказу.

Для отримання зазначеної довідки кримчанам необхідно буде звертатися до територіальних підрозділів ДМС України за місцем перебування.

Фото:unt.ua 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *