ОСТАННІ НОВИНИ

Жителька Львівщини зберігала у себе дома 7 кг макової соломки

|

Під час проведення операції «Мак» працівники Сокальського райвідділу міліції ГУ МВС України у Львівській області отримали оперативну інформацію про те, що 44-річна жителька одного зі сіл району зберігає наркотичний засіб – макову соломку. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) КК України.

Отримавши ухвалу Сокальського районного суду правоохоронці провели обшук у будинку, в якому проживає підозрювана. На горищі працівники міліції виявили макову соломку, вага якої майже сім кілограм. Загальна вартість цього наркотичного засобу на «чорному» ринку становить близько 20 тисяч гривень.

Вилучену макову соломку скеровано на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУМВС України у Львівській області.

Якщо вину жінки буде доведено, їй загрожує покарання згідно ч.3 ст.309 Кримінального кодексу України у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Фото: omvesti.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *