ОСТАННІ НОВИНИ

Військовим роздали 13 квартир у Львові (фото)

|

У Львові керівництво приватної компанії «Львівська мрія» вручили ключі від 13 квартир для військовослужбовців Національної гвардії начальникові управління генерал-лейтенантові Юрію Аллерову. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацгвардії України.

Все отримане житло, за рішенням комісії, згодом буде розподілено між сім’ями загиблих військовослужбовців, військовими, які служили у зоні проведення антитерористичної операції та військовослужбовцями, які перебувають на квартирній черзі для отримання житла.

 

Варто зазначити, що отримані квартири не потребують додаткового ремонту. Для комфортного проживання сім’ям потрібно лише завезти меблі. Крім того, у помешканнях встановлено сучасну сантехніку газову колонку та плитку.

 

Ці квартири — є результатом взаємовигідної співпраці військових та забудовників.

 

За право побудувати будинок на землі, яка належить Національній гвардії, будівельники передали гвардійцям у відсотковому співвідношенні квартири відповідно до угоди.

 

Присутні на заході відзначили високу якість виконаних робіт та зручне планування житла. Поряд із будинком облаштований дитячий майданчик та будується сучасний багаторівневий паркінг.

 

Фото: Вадим Голуб

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *