ОСТАННІ НОВИНИ

На Луганщині обстріляли місію ОБСЄ

|

Ситуація на Луганщині залишається складною. Вчора, протягом дня бойовики обстріляли війська оперативного командування північ та місію ОБСЄ. Обстріли велись п’ять разів, один із яких з мінометів, чотири – зі стрілецької зброї великого калібру. Про це у Facebook повідомляє прес-центр оперативного командування «Північ», передає кореспондент Львівського порталу.

Під час одного із обстрілів підрозділу, який охороняє міст через річку Сіверський Донець, було обстріляно представників ОБСЄ, які під час інциденту теж були в місці обстрілу. З метою збереження життя і здоров’я особового складу та представників місії військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь.

Протягом ночі в районах виконання завдань військ оперативного командування «Північ» обстрілів не було. За підсумками доби серед особового складу та техніки втрат немає.

Військовослужбовці продовжують утримувати позиції, охороняти базові табори, блокпости, взводні опорні пункти, нарощувати зусилля щодо інженерного обладнання позицій, забезпечення матеріальними запасами, харчами, медичним майном та пальним.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *