ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова конфлікт переріс у різанину

|

Правоохоронці звертаються до львів’ян з проханням допомогти встановити обставини події, що трапилась 22 вересня поблизу одного з центральних кафе-барів Львова. Про це Львівському порталу повідомили у ВЗГ ГУ МВСУ у Львівській області.

У Личаківський райвідділ міліції надійшло повідомлення від диспетчера лікарні швидкої медичної допомоги. Чергова повідомила про те, що на одній з центральних вулиць міста, поблизу одного з кафе-барів, ножем поранено чоловіка, віком приблизно 30 років.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що близько дванадцятої години ночі в одному з центральних кафе-барів між відвідувачами закладу виник словесний конфлікт. Чоловіки вийшли на вулицю, де між ними виникла бійка, під час якої один отримав ножове поранення, ще один – множинні забої тіла.

Потерпілих госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги. Правоохоронці встановили, що ножове поранення отримав 22-річний львів’янин.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Правоохоронці звертаються до громадян з проханням – якщо хтось володіє інформацією про обставини цієї події, вони просять телефонувати на 102. Анонімність гарантують.

Фото: bodyguardsonline 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *