ОСТАННІ НОВИНИ

Усі кошти з проведення Львівського тижня моди підуть на українську армію

|

Чотирнадцятий Lviv Fashion Week трохи змінює формат, а всі вилучені кошти скерує на допомогу бійцям зони АТО, для яких ця поміч буде надзвичайно необхідною. Про це заявив координатор ІГО «Допомога Армії України» Олексій Дегтяренко, повідомили Львівському порталу в прес-службі громадської організації.  

За словами співорганізатора Тижня моди у Львові Олександра Плащенка, рішення про зміну формату відповідно до ситуації в державі та скерування коштів на допомогу армії було прийнято організаторами одноголосно.

«Розпорядником коштів стане «Допомога Армії України» як організація, яка зарекомендувала себе такою, що справді допомагає українським солдатам та членам їх сімей», – наголосив О.Плащенко.

«За весь час діяльності ми вже скерували загальної допомоги в зону АТО більш як на 30 мільйонів гривень. Ми бачимо, що терористи не дотримуються перемир’я, тому зараз дуже актуальними для наших бійців стануть теплі речі, термобілизна, засоби обігріву та приготування їжі. Саме це ми зараз масово збираємо та відправляємо в зону АТО», – підкреслив О. Дегтяренко.

Він також зазначив, що у Львові є «активісти», які намагаються дискредитувати проведення тижня моди, мовляв, не можна робити такі заходи, коли йде війна.

«Формат заходу змінено, всі кошти скеровуються на допомогу армії. Тому політичний піар деяких «активістів» та «організацій» не надто доречний. Ми повинні стояти вище містечкових колотнеч, та допомагати армії всім, чим можемо», – резюмував О.Дегтяренко.

Фото: ІГО «Допомога Армії України»

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *