ОСТАННІ НОВИНИ

Гвинтокрили забирають в аферистів та передають в АТО (відео)

|

Збройним силам, МВС та Нацгвардії повернули перші чотири вертольоти, які попередня влада передала приватній компанії за умов невигідного контракту. Зараз ці гвинтокрили працюють в зоні АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Нацгвардії.

«Вертольоти в повному оснащені, броньовані, з приборами нічного бачення. Вони вивозять наших поранених та оперативно доставляють до місць дислокації спецпідрозділи. Ці вертольоти працюють і вдень, і вночі, що дуже важливо, а також забирають наших поранених з передової», – розповів міністрі внутрішніх справ Арсен Аваков.

Поряд з цим міністр підкреслив, що на даний час, за ці півтора місяці роботи, з передової в госпіталь вдалося доставити біля 100 поранених військових.

Арсен Аваков також нагадав історію з контрактом, який заключила попередня влада, коли віддала українські вертольоти Збройних сил, МВС та Нацгвардії у користування приватній установі.

«Це більше 20 вертольотів. 10 з них належить МВС, – зазначив він – Сьогодні ми провели переговори і ось уже майже два місяці на Нацгвардію працюють перші чотири вертольоти, які по узгодженню, всупереч дуже невигідному контракту, нам повернені».

Зокрема, міністр зазначив, що сьогодні проходить одна з операцій, де задіяні ці вертольоти. «Мова йде про оперативне доставлення одного із спецпідрозділів, з яким ми сьогодні рухаємося в Маріуполь», – підкреслив глава відомства.

 

Фото: стоп-кадр з відео

Відео: МВС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *