ОСТАННІ НОВИНИ

У Шевченківському гаю готують благодійну фотосесію на підтримку армії

|

У Шевченківському гаю відбудеться благодійна фотосесія на підтримку армії. Для цього буде спеціально облаштоване місце – фото-зона, в українському сучасному стилі та з патріотичною атрибутикою. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Благодійна фотосесія відбудеться  28 вересня з 12.00 до 19.00 год. На фото-зустрічі будуть присутні професійні фотографи, візажисти, перукарі, стилісти, декоратори. Усі послуги будуть надаватись безкоштовно.

Як розповідають організатори, у фото-зоні будуть працювати стилісти, які допоможуть та оберуть для кожного найкращий стиль з запропонованих партнерами українських елементів, таких як: вишиті сорочки, футболки з патріотичними написами, віночки, метелики, біжутерія.

Благодійний внесок добровільний, але рекомендована сума від 50 грн.

Усі вилучені кошти після закінчення фото-дня буде передано сім’ям на лікування поранених хлопців, які перебувають у Військовому госпіталі.

Як зазначає Оксана Воробель, творець-ідейник фотосесії, кошти будуть скеровані на допомогу двом хлопцям. Це Олег Труш та Олександр Даценко.

«Зробімо добру справу разом – допоможімо нашим українським героям. Ви отримаєте професійні фото і таким чином пожертвуєте кошти постраждалим в зоні АТО», – додає Оксана Воробель.

Детальніша інформація та умови участі у фотопроекті – за номером 0979948241.

Довідка:

Організатори: Оксана Воробель, творець-ідейник, тел. 0979948241; Людмила Лайщук, стиліст-візажист, тел. 0936929339; Уляна Кіт, фотограф, який бере активну участь, тел. 0962873613.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *