ОСТАННІ НОВИНИ

«Галицькі Леви» тріумфували на турнірі в Польщі

|

Юнацька хокейна команда «Галицькі Леви» з успіхом повернулася з представницького міжнародного турніру, який нещодавно завершився в польському місті Криниця-Здруй. Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба.

Команда тренера Михайла Чіканцева впевнено зіграла зі своїми ровесниками – гравцями польських команд з Сянку, Нового Таргу, Освенциму та господарями турніру, здобувши переконливі перемоги у всіх матчах.

 

Львівська команда виборола командний кубок за перше місце. Окрім цього цінними подарунками організатори турніру відзначили і кращих гравців. Так, найкращим хокеїстом турніру став гравець «Левенят» Роман Кізло, а кращим нападником – Михайло Чіканцев, який за системою «гол + пас» набрав 16 результативних балів.

Змагання відбулися на високому організаційному рівні. При цьому на команди чекала ще й насичена культурна програма.

Діти повернулися додому у чудовому настрої й з нетерпінням чекають старту нового змагального сезону, який розпочнеться на початку жовтня 2014 року.

Нагадаємо, що «Галицькі Леви» у цьогорічному спортивному сезоні гратимуть у чемпіонатах України та Польщі у відповідних вікових групах.

Фото: Оксани Вацеби 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *