ОСТАННІ НОВИНИ

У «Краковці» прикордонники затримали псевдофранцуза

|

Вдруге протягом тижня вихідці з африканського континенту у незаконний спосіб намагаються дістатись через державний кордон України до Республіки Польща. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

Як раніше повідомлялось, на початку тижня прикордонники відділу «Боберка», що охороняє гірську ділянку кордону на Прикарпатті, попередили спробу порушення кордону чотирма африканцями, вихідцями з Республіки Гвінея та Конго. В кінці тижня кордон штурмував уже виходець з Республіки Камерун, на цей раз в пункті пропуску та з підробним паспортом.

Зокрема, минулої суботи у пункті пропуску «Краковець», що на Львівщині, під час оформлення рейсового автобусу сполученням «Запоріжжя – Кельн», прикордонники затримали псевдофранцуза, як згодом з’ясувалось, 28-річного громадянина Камеруну. Під час перевірки паспортних документів пасажирів автобусу, увагу інспектора прикордонної служби привернув французький паспорт, який мав явні ознаки заміни фотокартки та підробки відміток Держприкордонслужби. Мало того що інформаційна сторінка паспорта містила майже усі стандартні ознаки підробки, ще й у дата-штампі прикордонників, який мав би свідчити про легальний в’їзд в Україну власника паспорту, у надписі «Україна» було зроблено орфографічну помилку. Маючи такий арсенал доказів, прикордонникам без проблем вдалось вивести «на чисту воду» нелегального мандрівника та підготувати необхідні адміністративні документи.

З метою з’ясування особи, чоловіка затримали, склали і передали в суд документи про адміністративне правопорушення за спробу нелегального перетину державного кордону України.

Фото:dpsu.gov.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *