ОСТАННІ НОВИНИ

Слідчого «зловили» на хабарі у сумі 2 тис дол.

|

Начальника слідчого відділу міліції викрито «на гарячому» при отриманні 2 тис. доларів США неправомірної вигоди. Про це Львівському порталу повідомили у прокуратурі Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, працівники УСБУ у Львівській області 20 вересня при одержанні 2000 доларів США неправомірної вигоди затримали першого заступника начальника – начальника слідчого відділу одного з районних відділів внутрішніх справ Львівської області.

Встановлено, що ці кошти останній отримав від громадянина за непритягнення його до кримінальної відповідальності.

Вказаному міліціонеру 21 вересня повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст.368 Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Водночас нагадаємо, що 23 серпня «на гарячому» також було викрито першого заступника одного з міських відділів ГУ МВС України у Львівській області, який за прийняття рішення про закриття кримінального провадження одержав 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Досудове розслідування триває.

Фото: delfi.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *