ОСТАННІ НОВИНИ

У жорстокому вбивстві 25-річної львів’янки фігурують двоє братів

|

За жорстоке вбивство 25-річної львів’янки, тіло якої знайшли 17 вересня на вулиці Мазепи у Львові, затримано підозрюваного, який вже має судимість за навмисне вбивство. Також у вбивці є співучасник – його брат, який допомагав приховати сліди злочину та тіло жертви. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомив начальник міліції Львівщини Дмитро Загарія, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами Д. Загарії, підозрюваний скоїв вбивство жінки у помешканні, де він проживає зі своїм братом-інвалідом, а потім обоє братів викинули тіло на смітник неподалік від свого дому.

Як уточнив журналістам начальник карного розшуку міліції Львівщини Микола Гладюк, жінка померла унаслідок жорстокого побиття. Також слідчі встановила, що потерпіла була знайома з убивцею близько двох місяців.

«Молодій жінці сильними ударами було проламано череп та ушкоджені інші частини тіла. Коли слідчі вийшли на підозрюваного, він запевняв, що жертви не знає, не бачив її і взагалі цього дня з цією жінкою не спілкувався. Однак сусіди упізнали дівчину, яку, як виявилось, убивця запросив до квартири для певних розмов. Вже під час огляду місця злочину було виявлено докази вини – кров у помешканні та під’їзді», – розповів Микола Гладюк.

Наразі підозрюваний у вбивстві молодої жінки затриманий і перебуває під вартою.

Що стало мотивом убивства правоохоронці називати відмовились, мовляв, ця інформація наразі не підлягає розголошенню в інтересах слідства.

Справу передано до суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, що 17 вересня, в міліцію надійшло повідомлення, що на вулиці Мазепи, біля школи, лежить побита молода жінка.

На місці події слідчо-оперативна група виявила тіло без ознак життя зі слідами тортур.

Фото: wallnews.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *