ОСТАННІ НОВИНИ

Які послуги може замовити родина загиблого учасника АТО безкоштовно

|

У Львові затвердили кошторис витрат на поховання загиблого учасника антитерористичної операції. Відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР, визначено перелік послуг, які може безкоштовно замовити родина загиблого учасника АТО. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

До кошторису входить домовина вартістю 1646 грн, два вінки на суму 692 грн, дві стрічки на суму 26 грн, хрест (248 грн), табличка з написом (24,5 грн), цинкова труна (728 грн), запайка труни (298 грн), дерев’яний контейнер для перевезення цинкової труни (992 грн), послуги 4-х робітників ритуальної служби тривалістю 3 год. 25 хв. (446 грн), копання могили у весняно-літній період (479 грн), транспортні послуги на проведення похорону (543 грн) та перевезення загиблого авто катафалком за межами Львова, що оплачується за фактом надання послуг на підставі шляхових листів та чеків.

Поховання здійснюватиме ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» на підставі листа департаменту «Адміністрація міського голови» та копії свідоцтва про смерть.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *