ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львова хочуть переманити в Росії відомих виробників

|

Депутати Львівської міської ради закликають владу міста до спільної праці над розробкою інвестиційних пропозицій міжнародним корпораціям, філіали яких розташовані в Росії, щодо створення дистриб’юторських фірм на території України. З такою пропозицією на сьогоднішній сесії ЛМР виступив депутат Анатолій Крачковський, передає кореспондент Львівського порталу.

Мова йде про всесвітньо відомих виробників – «Mars Incorporated», «Wrigley», «Nestle» та інші.

«Усі ці торгові марки добре відомі українському споживачеві, широко рекламуються у засобах масової інформації. Покупці звикли до цих брендів, однак змушені від них відновлятись саме через те, що виробничі потужності зареєстровані в Росії», – стверджує депутат.

На його думку, взаємовигідним виходом з цієї ситуації стало б перенесення виробничих потужносте або відкриття національних філіалів цих корпорацій на території України.

Депутат пропонує своїм колегам звернутися до Кабінету Міністрів України щодо розробки аналогічного комплексу заходів на державному рівні та пропонує міській владі Львова розглянути можливість запровадження пільгових умов для таких підприємств на території Львова.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *