ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко повинен ветувати антиконституційні закони – Тимошенко

|

Лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко звернулася до президента України Петра Порошенка із закликом накласти вето на ініційовані ним антиконституційні закони від 16 вересня про надання особливого статусу окремим районам Донецької та Луганської областей та про звільнення від кримінальної відповідальності терористів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партії «Батьківщини».

«Я прошу президента України Петра Порошенка накласти вето на ці закони, і тим самим захистити Україну», – заявила Юлія Тимошенко.

Тимошенко переконана, що ухвалені закони не здатні відновити мир в Україні та призвели до обурення в суспільстві.

«Я хочу, щоб в Україні після Революції гідності нарешті завершилася ця принизлива для України історія використовувати парламент для зради українських інтересів. Я вірю, що ми зможемо добитися скасування цих законів», – додала Юлія Тимошенко.

«Я добре розумію, що ці закони ініційовані саме президентом України, що вони проведені завдяки сильному тиску президента України на депутатів Верховної Ради. Але ще не запізно повернутися на проукраїнські патріотичні позиції і накласти вето на обидва закони», – наголосила вона.

Фото: прес-служби партії «Батьківщини»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *