ОСТАННІ НОВИНИ

Мир отримаємо тоді, коли будемо сильні - Порошенко

|

Президент України Петро Порошенко під час зустрічі з керівництвом Конгресу українців Канади та Світового конгресу українців наголосив, що українська влада надає пріоритетного значення розвитку відносин з українською діаспорою

Про це повідомили у прес-службі глави держави, передає Львівський портал.

Порошенко відзначив надзвичайно активну позицію української громади в Канаді, зокрема, у підтримці євроінтеграційних прагнень держави та поширенні правдивої інформації про події в Україні. 

Президент Конгресу українців Канади Павло Грод, вітаючи президента, зазначив, що канадці не тільки підтримують дух, але й активно діють для підтримки українців сьогодні. Зокрема, канадська діаспора активно працює з країнами НАТО, щоб донести необхідність підтримки України.

Глава держави заявив, що Україна сьогодні найбільше потребує миру. 

«Мир ми отримаємо тоді, коли будемо сильні. Для цього потребуємо світової підтримки та допомоги».

Користуючись нагодою, президент подякував всім українцям світу за потужну підтримку України та за програму діаспори з допомоги дітям героїв Небесної сотні. Порошенко виступив з ініціативою поширити цю програму на дітей військових, які загинули у зоні антитерористичної операції. 

«Усі діти мають відчувати, що вони – діти героїв України», – заявив глава держави.

Під час зустрічі відбувся й обмін думками щодо шляхів посилення взаємодії з українськими громадськими організаціями за кордоном в інтересах забезпечення стабільного політичного та економічного розвитку України, надання нашій державі необхідної міжнародної підтримки та допомоги.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *