ОСТАННІ НОВИНИ

Донеччани та луганчани проти особливого статусу Донбасу від Порошенка (відео)

|

Переселенці з Донбасу вийшли на вулиці Києва, аби Україна залишалися єдиною країною. Люди проти окремого статусу для Донецька та Луганська, адже воліли б жити у неподільній Україні. Відповідне відео з’явилось у мережі YouTube, інформує кореспондент Львівського порталу.

Пропри схвальні відгуки про нові законопроекти від представників влади, люди вважають, що це лише обіцянки та слова на папері. Вони не відчуватимуть себе у безпеці у містах, де залишаться правити терористи, а брати участь в окремих виборах для цих територій вони відмовляються навідріз.

«Провести вибори під дулами кулеметів та обстрілами з «Градів» – неможливо. І хто прийде до влади на територіях, де вбивали людей? Ті, хто зраджували нашу батьківщину та вбивали наших солдатів», – вважає одна із переселенок Донбасу.

«Я не знаю навіть, як повертатись на вже звільнені Україною території, адже тих, хто погрожував мені й моїй сім’ї, за новими законами хочуть амністувати. Нам, що пропонують узаконити терористичну державу та терористичні організації в Україні?», – бідкається житель Донбасу.

Корінні жителі Донбасу, які перебувають у Києві, переконані, що українська влада повинна звільнити Східну Україну від представників так званих «ДНР» та «ЛНР».

 

Відео: Громадське Телебачення Донеччини

Фото: стоп-кадр з відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *